Concert

Concerten

Er zijn geen concerten.

Nieuws

Terugblik Messiah 2020
Zaterdagavond 15 februari 2020 mochten we de Messiah van Händel nogmaals uitvoeren. Het was een schitterende avond waar we nog even van nagenieten. Fijn dat er zo veel luisteraars aanwezig waren! We hopen u (weer) te zien bij een volgend concert!

Concert in de trinitatiskapel Dordrecht
We kijken terug op een mooi concert in de trinitatiskapel in Dordrecht dat op 30 november plaatsvond. We zongen stukken uit verschillende tijdperken in de muziekwereld. Van ''Gloria'' van Vivaldi uit de tijd van de barok tot moderne carols zoals ''Joy to the world''. Gerben Mourik begeleide op het orgel en Alisa van Dijk op haar viool. Het was een sfeervol concert met veel bezoekers. Bedankt voor iedereen die hierin een bijdrage had.

15 februari 2020 19:30 uur

'Messiah' Georg Friedrich Händel

Onder leiding van Piet den Uil
Havenkerk Alblasserdam
Ieplaan 9, 2951 CB

2020

Messiah van G.F. Händel

D.v. 15 februari 2020 zullen we opnieuw de Messiah van G.F. Händel uitvoeren in de Havenkerk te Alblasserdam. In februari 2019 hebben we dit prachtige muziekstuk al eerder uitgevoerd en vanwege het grote succes en de vele positieve reacties willen we de Messiah nogmaals uitvoeren. De avond begint om 19.30u. met inloop vanaf 19.00u. Halverwege zal er een pauze zijn.

Dit concert is met medewerking van:

  • Sopraan: Loes van Schothorst,
  • Countertenor: Sebastiaan van Lingen,
  • Tenor: Gerco Blom,
  • Bas: Rutger van Oeveren,
  • Orkest: Ars Musica,
  • Klavecimbel: Patrick van der Linden,
  • Kistorgel: Gerben Budding.

Als u een vrijwillige sponsoring wilt doen om deze avond te helpen bekostigen kunt u contact opnemen met het bestuur van Canate Domino (mailadres: rovcantatedomino@gmail.com).

Kaarten

De avond begint om 19:30 uur, de inloop start om 19:00 uur. Toegangskaarten kosten voor volwassenen € 20,- en voor studenten en kinderen tot 16 jaar € 10,-. Reserveren kan online, zolang er plaatsten zijn kunt u op de avond zelf ook een kaartje kopen.

Sponsors