Concert

Concerten

Nieuws

Herhaling concert Messiah
Op 15 februari 2020 zullen we nogmaals de Messiah van G.F. Handel uitvoeren. De avond begind om 19.30u. met inloop vanaf 19.00u. Kijk voor meer informatie bij ''concerten''.

Concert in de trinitatiskapel Dordrecht
We kijken terug op een mooi concert in de trinitatiskapel in Dordrecht dat op 30 november plaatsvond. We zongen stukken uit verschillende tijdperken in de muziekwereld. Van ''Gloria'' van Vivaldi uit de tijd van de barok tot moderne carols zoals ''Joy to the world''. Gerben Mourik begeleide op het orgel en Alisa van Dijk op haar viool. Het was een sfeervol concert met veel bezoekers. Bedankt voor iedereen die hierin een bijdrage had.

15 februari 2020 19:30 uur

'Messiah' Georg Friedrich Händel

Onder leiding van Piet den Uil Reserveren
Havenkerk Alblasserdam
Ieplaan 9, 2951 CB

Reserveren
2020

Messiah van G.F. Händel

D.v. 15 februari 2020 zullen we opnieuw de Messiah van G.F. Händel uitvoeren in de Havenkerk te Alblasserdam. In februari 2019 hebben we dit prachtige muziekstuk al eerder uitgevoerd en vanwege het grote succes en de vele positieve reacties willen we de Messiah nogmaals uitvoeren. De avond begint om 19.30u. met inloop vanaf 19.00u. Halverwege zal er een pauze zijn. Als u een vrijwillige sponsoring wilt doen om deze avond te helpen bekostigen kunt u contact opnemen met het bestuur van Canate Domino. (mailadres: rovcantatedomino@gmail.com)

Kaarten

De avond begint om 19:30 uur, de inloop start om 19:00 uur. Toegangskaarten kosten voor volwassenen € 20,- en voor studenten en kinderen tot 16 jaar € 10,-. Reserveren kan online, zolang er plaatsten zijn kunt u op de avond zelf ook een kaartje kopen.

Reserveren

Sponsors