Concert

Concerten

Er zijn geen concerten.

Nieuws

Tijdelijk geen repetities
Vanwege het coronavirus hebben we (helaas) besloten om voorlopig niet bij elkaar te komen om te repeteren op maandagavonden. De open repetitie avond verschuiven we naar een latere datum. (zodra hier meer over bekend is komt er een bericht op de website.) We hopen op begrip voor de situatie. Zodra er weer repetities zijn laten we dit ook hier weten. Tot die tijd oefenen we zoveel mogelijk thuis.

Terugblik Messiah 2020
Zaterdagavond 15 februari 2020 mochten we de Messiah van Händel nogmaals uitvoeren. Het was een schitterende avond waar we nog even van nagenieten. Fijn dat er zo veel luisteraars aanwezig waren! We hopen u (weer) te zien bij een volgend concert!

15 februari 2020 19:30 uur

'Messiah' Georg Friedrich Händel

Onder leiding van Piet den Uil
Havenkerk Alblasserdam
Ieplaan 9, 2951 CB

2020

Messiah van G.F. Händel

D.v. 15 februari 2020 zullen we opnieuw de Messiah van G.F. Händel uitvoeren in de Havenkerk te Alblasserdam. In februari 2019 hebben we dit prachtige muziekstuk al eerder uitgevoerd en vanwege het grote succes en de vele positieve reacties willen we de Messiah nogmaals uitvoeren. De avond begint om 19.30u. met inloop vanaf 19.00u. Halverwege zal er een pauze zijn.

Dit concert is met medewerking van:

  • Sopraan: Loes van Schothorst,
  • Countertenor: Sebastiaan van Lingen,
  • Tenor: Gerco Blom,
  • Bas: Rutger van Oeveren,
  • Orkest: Ars Musica,
  • Klavecimbel: Patrick van der Linden,
  • Kistorgel: Gerben Budding.

Als u een vrijwillige sponsoring wilt doen om deze avond te helpen bekostigen kunt u contact opnemen met het bestuur van Canate Domino (mailadres: rovcantatedomino@gmail.com).

Kaarten

De avond begint om 19:30 uur, de inloop start om 19:00 uur. Toegangskaarten kosten voor volwassenen € 20,- en voor studenten en kinderen tot 16 jaar € 10,-. Reserveren kan online, zolang er plaatsten zijn kunt u op de avond zelf ook een kaartje kopen.

Sponsors